Slask slask

Det torra vinterväder blev till regn och slask slask, med andra ord har vi några värmegrader. I natt sov jag lite oroligt, ville inte hitta en bra ställning för mitt ben, som ibland ville domna bort. På morgonen gick det ändå rätt så bra för mig att gå själv på byttan bredvid sängen. 🙂 Nattens problematik satte sina spår, jag har känt mera ömhet i vristen.

Dagen var okej även om det var tråkigt väder och grått. Fysioterapi var ganska bra, gåendet var något bättre och stadigare. Det var bara vristen som ville bråka med mig. Tja, det gäller väl att ha tålamod tror jag, som inte är min starka sida. Jag får väl ta det lugnt men jag ska ändå försöka träna.  Nu ska jag värma upp lite mat, köttsås och så kokar jag lite spagetti till. 🙂

Ha en bra kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.