Är det rätt?

Här tidigare skrev jag lite om stadens hemservices system. Jag har hittills varit nöjd med personalen och allt har fungerat bra. Personalen har haft mig och två andra funktionshindrade på kvällarna, på dagen har de haft några fältbesök medan vi är på våra jobb. Helgerna har vårdarna haft kanske två andra besök utöver oss, sedan har de kunnat hjälpa oss med våra dagliga sysslor i våra hem.

Men nu ser det tyvärr ut som om det skulle bli sämre på den fronten. Det blir allt fler fältbesök för vår personal både på kvällarna och helgerna. Alltså vårdarna har allt mindre tid  för oss funktionshindrade. Är det rätt? Nej, det tycker jag definitivt att det inte är. Nu har jag turen att få vara hos mina föräldrar på helgerna, om de är hemma. Jag blir arg då jag tänker på saken. Men vad kan jag göra???

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.