Valröstning, modevisning m.m

Hej! Det är vintrigt här i Jaobstad, trädens grenar täcks utav snö och solen skiner, i morse var det faktiskt minus 8 grader. Konstigt att se snö på löven som fortfarande kvar på träden i slutet av oktober. I morse var vi uppe i god tid, utan att komma ihåg att vi hade ändrat klockorna till vintertid, nå vi fick bara lite extra tid som kändes skönt. 🙂 Sedan var det valröstning som gällde, det blir alltid för oss att göra en rundtur då det handlar om att rösta. För att nu är det så att mina föräldrar och jag har olika vallokaler. Vi for till min vallokal som var på en skola, sen åkte vi till idrottsgården där mina föräldrar skulle rösta.

På eftermiddagen ska kvinnoföreningen /klubben Zonta ha en modevisning, de samlar pengar för hjälpbehövande kvinnor i världen. Det är kläder ända från 50- talet tills idag. Min mamma har haft ett stort arbete med modevisningen, eftersom hon ska berätta på finska. Sen ska min brors flicka visa upp bland annat min mors Scoutdräkt. Jag ska fara med pappa och se på modevisningen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.