Trögtorsdag

Jag fick en trögtorsdagsmorgon, mitt ben ville inte vakna och kändes lite öm. Antagligen hade jag sovit i en obekväm ställning eller något liknande, det fanns stunder som jag hade svårt att hitta balansen. Det var inga svårigheter att bestämma om jag skulle ta värkmedicin eller ej, jag tog en halv tablett. Jag gick  ändå fram till elrullstolen, även om det kändes lite trögt och svårt, träning gjorde bara gott för mig. 🙂 På något sätt kom min kropp igång med dagen, bara lite långsamt. 🙂

När jag kom till jobbet, hade vi en ADBkille som kollade på vår dator. Det visade sig att det var ett större problem som ingen visste vad som var orsaken till, men saken är under utredning. Jag flyttade mitt tangentbord till den andra datorn, så kunde jag jobba och göra lite nytta i alla fall. Vi tre kunde ju turas om med datorn. 🙂

Nu känns benet helt okej, ömheten finns kvar men jag kan röra på mig. Det hör till att det kommer bättre och sämre dagar, men jag försöker ändå vara igång så mycket som jag kan. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.