En liten kämppe vaknade i mig

På den senaste tiden har min högra fot börjat gå mer inåt när jag gått. Mina föräldrar har blivit lite oroliga över saken.  Före dagens fysioterapi sa jag åt min terapeut, att jag ville börja träna på att stå och gå. Jag vill ju få tillbaka min balans och kondition. Vi började med att jag skulle gå utan stöd, terapeuten höll lätt vid min midja, först blev andningen ite ytlig men sen blev det mer jämnare. Den högra foten gick nu bra, och nu kändes gåendet ganska bra för första gången på länge. 🙂 Min ytliga andning berodde kanske att det lite nytt att försöka gå utan stöd. Och vad som gällde den högra foten, jag har väl spänt och aktat den andra foten såpass länge, men nu märkte jag att min högra började lyda mig. 🙂

Terapeuten tänjde den högra foten ordentligt och det gick bättre att räta ut. En liten kämppe vaknade i mig. Ja  jag ska få min fot bra och rak igen. 🙂  Jag berättade det  för mamma och pappa, då de var och hälsade på mig i kväll. De trodde på mig och det kändes bra. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.