Nu blir det semester

Nu blir det semester med mina kära föräldrar och vänner. Skönt att komma till solen och värmen efter det regniga hösten. 🙂 Mitt ben känns ganska bra. Jag önskar att jag kan glömma allt som har med nedskäring av handikappsevice att göra, för et1 litet tag. Men visst är det en viktig fråga och orättvisst som är  riktad mot oss funktionhindrade. Nej, nu vill jag inte tråka ut er med mina bekymmer. Världen går inte under, om jag unnar mig en semestervecka i Turkiet. 🙂

Jag ska äta något innan jag far till mina föräldrar. I morgon bitti kör vi ner till Helsingfors och bor hos min moster. Nu vet jag inte hur mycket jag kommer att blogga under resan, men vi får väl se. 🙂 Ha det så bra och sköt om er. ♥

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.