Spartider…..

Under flera år har det pratats om spartider, och vilka åtgärder som ska göras. Jag förstår väl att någonstans måsta man börja dra in. I dagens tidning var det en lista över saker som förslag till vad staden Jakobstad tänker skära ner på efter kommunalvalet. Bland dom fanns tyvärr, fritidsverksamhet för handkappade, det nämndes också något annat som gällde funktionshindrade. Jag minns inte exakt vad det var, men det fick mig att bli arg.  🙁

På handikappservice har det aldrig funnits för mycket pengar. Det finns alltför lite bostäder för funktionshindrade, en del handikappade måste bo hemma hos deras föräldrar, även om de är vuxna människor. Inte har staden haft råd att bygga något. Allt handlar om pengar! Jag känner mig lyckligt lottad som har en egen bostad. Nu ska det sparas in på handikappservice, och det är så orättvist som något kan bli, tycker jag!!!!! Vad tänker våra beslutfattare med??? Ja det kan man undra, och jag vill gärna veta.  Suck suck, får se vad det blir av, men jag är inte hoppfull.

Ja det blev lite gnäll men så kände jag, då jag läste tidningen. Det värsta var att ämnet berörde en själv. Då kan man inte bara strunta i det, och tänka äh, dethär angår inte mig. För att nu gjorde det faktiskt det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.