Rehabiliterings period 2 blir uppskjutet

I juli när mina vänner och jag var på rehabiliteringen i Kankaanpää, funderade vi om man skulle ha kommit den andra perioden i november. Nu visade det sig att mina vänner har ganska mycket i november, och jag själv fick ju benbrottet, som i sin tur har förhindrat mig från att träna på mitt mål. Vi började fundera om vi skulle skjuta upp till januari eller så.

Så igår fick mina vänner och jag en kallelse från Kankaanpää till den andra perioden som skulle vara i november. Det tog en tid iinnan vi hade funderat och rett ut saker och ting. Att få en tidtabell som passar för oss tre var lite knepigt. I slutet av januari har jag själv program. 🙂 Till slut beslöt vi att fara i februari. Jag bad min mor att ringa till Kankaanpää och ändra tiden. Alltså rehabiliterings period 2 blir uppskjutet. Och om jag är riktigt ärlig så känner jag en lättnad, för att då hinner jag träna på mitt mål. Måste medge att jag har känt en viss oro inom mig, över att inte ha kunnat träna, men nu har jag ordentligt med tid på mig. 🙂

 

Kram♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.