Veckan började med en ledig dag

I morse var det trevligt när en vårdare, som har varit på ett halvt års ledighet och kom nu på jobb. Det fanns mycket att prata om. 🙂 När jag satt och åt min frukost, så ringde min mobil, det var min arbetskamrat. Hon sa att hon blir hemma idag, och den andra arbetskamraten hade en ledig dag. Det vill säga att för min del, veckan började med en ledig dag. 🙂 Nå, jag klagar inte, fast visst var det roligt att komma i gång med jobbet igen. Det är ngen idé för mig att åka ensam till kontoret och talar med väggarna, 🙂 hellre stannar jag hemma och är ledig. 🙂

En bra dag till er alla!♥

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.