Första dagen på jobbet

Idag var jag första på jobbet, ja det har gått faktiskt sex veckor sen sist jag var där. Det var rätt så kul att träffa sin arbetskamrat igen. 🙂 Jag satt i min elrullstol medan jag jobbade, då behövde jag inte ta risker med att förflytta mig. Ja det blev en hel del att sitta under dagen, och det märks i benet med en viss spändhet då jag stiger upp. Det bästa med dagen har varit att jag har klarat mig utan värkmedicin, fast till natten tänkte jag ta en tablett ännu. 🙂

Mor och far åkte till villan, de ska laga i ordning för vintern. Nu på eftermiddagen blev det grått och trist höstväder igen. Det som tröstar med mörka höstkvällar, är att man får tända ljus och ha det mysigt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.