Farbror doktor

Hej på er alla här i regnvädret, nu är det höst! Idag hade jag tid till röntgen och farbror doktor, mina föräldrar kom med mig. 🙂 Vi var i god tid på Hälsocentralen, kom ganska fort till röntgen och det var bara några människor före oss i väntrummet. Mitt ben röntgades, nu hade det gått sex veckor från operationen. Sedan var jag hos farbror doktor. Allt såg helt bra ut på bilderna. Jag berättade att jag hade känningar av metallen i knäet, doktorn funnderade om spiken skulle vara lite för lång men tyckte att vi skulle vänta till nästa kontrolll. Sedan tittade han på mitt knä, huden hade blivit lite irriterad efter plåstren, och rekommenderade en salva åt mig. Annars var det bara att börja nu lägga hela tyngden på benet, nå, i och för sej har jag gjort det när jag har gått själv på wc. 🙂

Alltså det betyder att jag börjar jobba på måndag igen, 🙂 och blir lite mer social då man får träffa andra människor. 🙂 Först ska det bli en teaterresa till Helsingfors och vi ska se på Kristina från Duvemåla. Bussen startar klockan halv nio, nio tiden från busstationen i morgon bitti, så i natt sover jag hos mamma och pappa. 🙂 Sånt roligt har jag att se fram emot. Det blir kanske inga nya inlägg på några dagar men vem vet. 🙂 Kanske jag dyker upp i något skede. 🙂 Ha det så skönt! 🙂

K 🙂 R 🙂 A 🙂 M 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.