Var och klippte mig

Vi har en solig men kylig höstdag, bara plus 7 grader. Det blåser men inte lika hårt som igår. Mamma och pappa kom på förmiddagen efter mig och förde mig till frissan. Jag var och klippte mig, håret i nacken började bli långt och tjockt. Nu förklarade vi för henne som skulle klippa mig, hur man skulle klippa så att frirsyren ska fungera. Jag har ju mitt huvud ganska mycket neråt böjd, då ska inte håret komma i vägen för mig. 🙂 För att förra gången var jag inte riktigt nöjd med frisyren.Det tunnades ut vid sidorna, längden blev en aning kortare och likaså i nacken och pannluggen. Jag fick beröm för hårfärgen, och det var kul att höra. 🙂 Nu blev jag nöjd med klippningen. 🙂

På hemvägen köpte mamma två röda Calluna, som hon planterade i blomlådorna utanför matsalsfönstret. 🙂 Snart blir det jumppa men före det ska jag dricka kaffe. 🙂

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.