Trädgårdsarbete och hårfärgning

Idag har det varit trädgårdsarbete och hårfägning på dagens program. Mina föräldrar och min assistent fixade min trädgård till vintern. Jag hade ju en del växtplantor kvar på den gamla gården som flyttades över till den nya.  Det var bland annat lågväxta tuijor och hortenzia som flyttades. Sedan planterades mina tulpan- och krokuslökar i jorden. Arbetet gick ganska fort. Vädret var ganska bra med lite solsken. 🙂

Vi for sedan till mamma och pappa och åt. Det var riktigt trevligt. Sedan kom min assistent och jag hem till mig, vi färgade mitt hår rött. 🙂 Denhär  gången var vi lite klokare än förra gången, och satte mig i duschen medan vi sköljde håret. För att förra gången blev allt annat  vått utom en strumpa.  Håret  blev fint rött, och det känns roligt  att ha lite färg igen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.