Lördagsshopping

Igår blev det lite tid över att vara på datorn. Jag tog med pannkakan till mamma och pappa, som vi åt strax när vi kom hem. Pannkakan smakade jättegott med jordgubbssylt. 🙂 Vi tog  rullatorn med, för att hos mina föräldrar är det bra att träna på gåendet. Tidigare på dagen skickade jag ett mail åt Internetmänniskan. Jag skrev att jag förstod att han tänker mer ekonomiskt än jag, och vill sina kunders bästa. I dethär fallet hade vi olika synpunkter. Mot kvällen hade jag fått ett svar från netmänniskan. Han hade förstått vad jag menade och var villig att hjälpa mig, ifall jag var redo att investera i det. Sedan skrev jag att jag hade tänkt dethär som en bisyssla och inte som ett leverbröd. Så frågade jag hur många timmar räknade han med arbetet, eftersom hans insats/timme verkade vara ganska värdefullt.

Lite senare kom min bror hit. 🙂 Vi  satt och pratade, så åt vi röktsiksmörgåsar. Det var en skön fredagkväll. 🙂

Idag var mamma och jag till stan på lördagsshopping. Det var inget speciellt som vi var ute efter, ibland är det roligt att  gå och titta på stan. 🙂 På Lindex hittade vi en orange tröja åt mig. Så köpte vi med mamma varsitt par vantar som inte hade fingrar men handflatan täcks med stickad ylle, helt praktiska, varma och sköna, vi provade dom på hemvägen. 🙂 Sedan köpte jag hårfärg, som jag hoppas att någon hinner hjälpa mig med, innan jag ska på teater nästa fredag. 🙂 Vi hade tur när vi skulle ha rullstolen inlyft i bilen, så råkade min gudmor komma förbi och hjälpte oss. 🙂

Nu ska vi ta bort en lönn på framgården hos mina föräldrar, min bror ska vara och hjälper till. Jag väljer att se på då det sker och ser bra från mitt rumsfönster. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.