Det gäller att stå på sig

Igår började jag känna mig lite otålig, då jag inte hade hört från Internetmänniskan. Jag skrev ett mail. Förklarade lite noggrannare hur jag hade tänkt, och om det skulle löna sig att flytta bloggen till Bloggers. Sedan kopierarde jag även mallar som passar med förtjäningsprogrammet som jag tänkte börja med, och klistrade in i mailet. Om ett tag fick jag ett svar , som berörde allt annat utom det som jag frågade efter. Internetmänniskan frågade mig om jag fick fram besökarstatistiken, och ifrågasatte lönsamheten för bloggförtjäningen. Då jag hade läst mailet så blev  jag mer eller mindre upprörd. Jag svarade, javisst får jag fram statistiken och skrev antalet på besökarna. Sedan skrev jag att han glömde att svara på min viktigaste fråga.

Nu idag har jag fortsatt med diskussionen med människan, ocb det verkar som om vi talar samma språk. Det kom fram att wordpress.com är ett mångsidigt  program att arbeta med. Jag skrev på ett sådant sätt och visade att jag var på allvar, och  bloggförtjäningen är mitt mål. Kritiken mot förtjäningen på bloggen finns fortfarande. Det gäller att stå på sig och det tänker jag göra. 🙂

 

K1am 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.