Den gamla duschstolens värde steg

Med tiden har jag börjat tycka om min nya duschstol, som är stadig och hålls bra på plats. Jag bestämde mig för att låta ta bort min gamla väggfasta stol , så blir det mera utrymme i duschen. Nu trodde personalen och jag att jag hade ett låneavtal med hjälpmedelscentralen, men det visade sig att stolen kom via handikappservice. På hjälpmedelcentralen sa man att jag har säkert någon, som kan ta bort den och sedan kan jag göra med stolen vad jag vill. Idag ringde vi till handikappservice 0ch förklarade mitt ärende. Vi sa att säkert har stolen något värde och om det finns någon som skulle behöva den. Människan som satt i den andra ändan av luren, sa att duschstolen var värd 400 euro. Ja den gamla duschstolens värde steg. Det lovades att någon kommer och tar bort den gamla stolen.

Efter samtalet började vi  prata om hur nonchalanta får folk vara. Och om det är någon som borde veta vad hjälpmedel kostar, så är det nog hjälpmedelscentralen! På efternmiddagen mailade jag åt den första Internetmänniskan, skrev att det känns som om jag kommer ingenstans med den andra människan. Och att han ser för mycket på lönsamheten för bloggförtjäningen.

I kväll kom en bekant och hälsade på mig. Jag fick pannkaka och sylt av henne. Vi åt glass och hade en trevlig pratstund tillsammans. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.