Ta gärna en titt

Nu ber jag er, ta gärna en titt. 🙂

 

Kram 🙂

PS. Vill lyfta upp denna kommentar lite. Vi har ju ett barn ( numera vuxen )med ADHD och det är många som inte riktigt förstår sig alltid på dessa ”damp”barn, hur de fungerar och hur man kan hjälpa de. Vi kämpade i många år för att få en utredning och därefter den hjälp som han behövde och hade rätt till. Många år gick till spillo innan allt var klart och jag hoppas innerligt att det är lättare att få hjälp idag än för 10-15 år sedan!

Hej jag är en mamma till ett barn med ADHD och som har väldigt stora svårigheter som påverkar honom i sitt vardagliga liv. Jag kämpar för att skapa mer kunskap och framförallt förståelse för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för att de skall kunna bli bemötta och accepterade på ett bra sätt i samhället. På så sätt tror jag att de får en starkare självkänsla och har lättare att Klara sig lättare i framtiden. För att nå ut med mitt budskap har jag startat en blogg som heter Fullrulle-adhdbarn. Skickar därför mail till dig  för att fråga om du möjligtvis har möjlighet att länka min blogg på din bloggsida för att kunna nå ut till så många som möjligt. Kika gärna in och kolla! http://fullrulle-adhdbarn.bloggplatsen.se/

Stor Kram från en mamma som bryr sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.