Efter regnet kom stormen

Före fotbollsmatchen igår kom det såna regnskurar, att man trodde inte det var sant. Vattenpölarna på vägarna bara växte och blev allt större. Tur att jag tog med min långa regnjacka, fast våt blev jag ändå när vi gick upp till läktaren. Till min stora glädje gick det bra för mig att gå i trapporna, benet höll bra. 🙂 Det var ingen tvekan om fotbollsplanen var våt, vattnet bara skvättade dit bollen hamnade och spelarna hade fullt upp för att hållas på sina ben. Vi skojade att det var vattennboll. :)Regnet slutade under matchen. Denhär gången  blev matchen oavgjort.

Senare på kvällen började det att blåsa, eller rättare sagt storma. Jag  minns inte när som jag skulle ha upplevt en sådan storm. Det tjöt i alla knutar. Ja efter regnet kom stormen minsann.  Jag pratade med nattpatrullen om vi kunde prova med att lämna bort halvfem morgonbesöket, eftersom jag har börjat sova bättre. Dessutom har jag börjat klarat själv gå på byttan som jag har bredvid sängen. Vi kom överens att prova det. 🙂

Det tog en stund inman jag somnade då vinden tjöt på. Natten  gick bra och jag klarade mig själv bra, behövde inte bli väckt mitt i sömnen.Stormen hade lugnat ner sig tills det blev morgon.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.