Provar den nya datorn

Innan jag for till mina föräldrar, kollade jag mina mail. Där fanns det ett meddelande från människan som jag skrev på förmiddagen åt. Han frågade om jag ville ha ändringar på inställningar eller  på bloggsidans utseendet. 🙂 Jag svarade, att lite av båda tänkte jag. 🙂 Pappa och min bror kom efter mig, de hade varit och köpt en ny dator till mammas.

Nu efter att ha varit i en varm och skön bastu, sitter jag och provar den nya datorn. Jag behövde inte vara utan dator, tja det hade jag nog klarat av. Fast det var någon som trodde att jag skulle få abstinens att vara utan dator, jag nämner inga namn. Hi hi hi hi. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.