fullt upp

Jag har haft fullt upp på förmiddagen. Det kom ett mail från Internetmänniskan, som hade forskat i bloggsidornas uppbyggnad. Hon skrev också att hon kände  sig lite osäker inom området,  men gav mig ett annat namn på en person som möjligen kunde hjälpa till. Jag tog och skrev ett mail åt personen, kände mig lite lat och kopierarde och klistrade in samma innehåll som jag hade tidigare skrivit, om mina tankar kring den nya bloggsidan. Efter att jag hade skickat mailet, hade Internetmänniskan skrivit åt mig. Där bad hon att jag skulle meddela hur det framskrider med saken, annars skulle hon försöka hitta någon annan som kunde hjälpa mig.  🙂 Jag svarade, och lovade att göra det. Skrev också att jag hade skrivit till människan som hon hade gett mig. Jag tackade Internetmänniskan för att hon var så villig att hjälpa mig med saken. 🙂

Idag har vi ett dystert regnväder. Jag ska lite senare till mamma och pappa, och sova över där i natt. 🙂 Nu önskar jag er en lugn och skön fredag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.