Visst har jag gått framåt

Dagens väder är lite växlande med sol, regn och molnighet. Det blåser lite också, temperaturen ligger kring + 13 grader. Mamma och pappa kom och hälsade på mig,, 🙂 alltid lika trevligt att träffas. Jag visade hur jag hade börjat gå med rullatorn, och visst har jag gått framåt. 🙂 Mamma fixade lite mina blommor, sedan var det något som jag lät fara in genom det etta öra och ut genom det andra. Man blir nog aldrig stor i sina föräldrars ögon.

Min mor kollade sina mail, och eftersom datorn är nu här hos mig. Jag satt bredvid medan mamma läste, vi tänkte printa ut en bild men min skrivare ville inte samarbeta med oss. 🙂 Jag suckade och sa att det var ingenting nytt, att skrivaren inte vill fungera.

Jag har slappat idag, men visst går jag och väntar på att få höra något från Internetmänniskan. Nu blir det att jag kollar mina mail lite oftare, 🙂 men det gäller bara att ha tålamod. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.