Hamnade i en pinsam situation

Vi hade en kall natt, igår tog jag in del blommor som inte skulle tåla nattfrost, och jag ville vara på den säkra sidan. 🙂

För bara en stund sedan, hamnade jag i en pinsam situation. Jag satt och läste tidnningen i lugn och ro, så ringde det på ytterdörren. Då blev jag en aning stressad och försökte rulla fram till soffbordet, där min nyckel som jag kunde öppna med låg. Typiskt, nu ville rullstolens hjul inte rulla så som jag ville. Jag var tvungen att försöka gå snabbt på golvet, stödde på mitt högra ben som är friskt ben och fick äntligen dörren öppnat. Bakom dörren stod posteljonen med ett paket åt mig och kom in med, ja där satt jag på golvet. Det måste ha varit en syn att se mig sittande på golvet. Jag fick sagt åt postelj9nen att jag var opererad, gav några tecken och bad om hjälp att komma upp i rullstolen igen. Han hjälpte mig och satte paketet på soffbordet, så gick han. Ja såna situationer vill man inte ofta hamna i, men ibland råkar man göra det. 🙂

Solen skiner också idag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.