Borde jag ha dåligt samvete?

I kväll var jag kanske inte rättvis mot mina före detta grannar, och då blir frågan borde jag ha dåligt samvete? Men å andra sidan förstår jag nog att personalen vill ge lite ”Egen tid” någongång åt mig. Nu ska ni inte missförstå mig, varken personalen eller jag vill vara elaka. Min vårdare föreslog att vi två kunde gå och äta grillmat i kväll. Det var trevligt och säkert en av dom sista gångerna som man kunde äta ute. Senare blev det ganska kyligt. Det var lite speciellt att få göra något på tumanhand.

Jag är ju en människa som vill alla väl. Nu försöker jag övertyga mig själv, det var min tur.  Hoppas att alla förstår vad jag menar. Jag vill inte heller att inlägget ska väcka avundsjuka eller orättvisa.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.