Beställde några julklappar

Dagens väder har varit regnigt, ibland har det varit riktig ösregn. Ja som sagt blev det en innedag. 🙂 En god gärning har jag gjort, det var en av mina vänners flicka som säljer jultidningar. Det kom fram när jag ringde åt min vän, vi kom överens att jag kunde kika på jultidnings katalogen om de kom hem till mig. Sedan kom min kompis och hennes flicka, först bläddrade jag en gång igenom katalogen. Jag ville ju se allt det fanns att beställa där. 🙂 Samtidigt fick jag träffa min kompis, som var kul. 🙂 Jag beställde några julklappar, men jag tänker inte avslöja vad. 🙂 Hi hi hi hi. 🙂 Annars kan någon bli för nyfiken tror jag. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.