Fredagstrött men lycklig

Nu känner jag mig fredagstrött men lycklig. 🙂 För att idag har jag smått börjat ta reda på saker och ting med tanke på framtiden. Jag fick ett svar från min rådgivare. Där skrev hon att hon vet ingenting om bloggandet, men känner till människa som håller på med Intternetsidor. Sedan fanns det mailadressen till denhär människan. Jag tackade för informationen. Så skrev jag mail åt Internetmänniskan, jag förklarade mitt ärende och undrade om jag möjligen kunde få hjälp. Jag skrev också att bloggen fanns på wordpress.com.

Det dröjde inte länge innan jag fick ett svar från Internetmänniskan. Hon skrev att hon inte var bekant med wordpress, men var säker på att det gick att ordna. Sedan funderade hon om det fanns färdiga mallar för att ”förtjäna.” Så bad människan mig skriva adressen till bloggen, hon skulle gå och kika på den och lovade sen att återkomma. 🙂 Jag svarade, hur jag hade tänkt mig att börja med förtjäningen. Sedan gav jag bloggadressen. Nu är det bara att vänta och se vad som sker. 🙂

I kväll var vi till Citymarket och handlade. Det var skönt att komma lite ut, efter att ha suttit några dagar inne. Vi promenerade båda vägarna. Ibland är det roligt att få fara till en större affär än bara till närbutiken, och nu hade vi tid att göra det. 🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.