Jag känner mig stolt

Gårdagen kändes som om jag levde i en drömvärld, det var lite 0fattbart att jag grundade ett eget företag. 🙂 Idag har vi en riktig höstdag, mulet väder och + 12 grader. Känns lite ruskigt och dystert när solen inte har skinit på den senaste tiden.

Ja jag själv är en människa som behöver kaffe på morgnarna, för att vakna och komma i gång. Om jag inte dricker, så senast på eftermiddagen får jag huvudvärk eller blir lite sömnig. 🙂 Hur som helst alla vet eller har erfarenheter av att kaffe är ett ämne, som vill komma ganska fórt ut ur kroppen. Nu ville jag inte ringa efter hjälp, för att personalen var hos mig för en stund sedan. Kände ändå att jag behövde gå på wc, då rullade jag fram till wc-stolen. Tog stöd av mina handtag som jag har i badrummet, sedan tvättade jag mina händer. Så gick jag och satte mig i rullstolen igen. 🙂 Allt gick bra och jag känner mig stolt att jag klarade själv av wcbesöket 🙂

Några frågor hade dykt upp i mitt huvud efter gårdagens träff. Jag tog och skrev ett mail till min rådgivare. En av mina  frågor berörde bloggens utseende och inställningarna, frågade hur jag skulle få hjälp med detta. Ja jag har ju hittills klarat av att laga inställningarna själv, då jag har haft bloggen som ett intresse. Nu när bloggen ska bli lite mer professionell, antar jag att det krävs en del omändringar i inställningarna. Känner på mig att jag inte har tillräckligt med kunskap tïll det. 🙂

Medan jag har suttit och skrivit, så har molntäcket spruckit upp och solen tittar fram ibland. Det blåser fortfarande ganska hårt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.