Ville bara prova…..

Jag har ju varit och kommer att vara försiktig med mitt ben. I morse var jag lite kissnödig vid en sjutiden. visste inte om jag kunde hålla mig en till, men säkert skulle jag ha kunnat göra det. 🙂 Man vet ju aldrig. Vet ni vad jag gjorde? 🙂 Jo, jag tog stöd av sängen och av det lilla bordet som finns i sovrummet, tills jag kom fram till rullatorn. Det gick fint, nu råkade rullstolen vara lite i vägen, så jag gick och satt mej på sängkanten och skuffade undan stolen. Sedan drog jag rullatorn fram till mig, så traskade jag i väg till wc. 🙂 Till all tur gick allt bra också när jag kom tilbaks till sovrummet, och visst var jag medveten om vilken risk jag tog. 🙂 Jag ville bara prova….. på hur mitt ben fungerar. 🙂 Sånt ”hyss” började jag veckan med, men jag kan lova att vara snäll och inte göra om det. 🙂 Eller åtminstone inte på ett tag. 🙂

Vi har mulet väder men solen försöker ibland skina. Nu lyssnar jag på Spotify som jag laddade igår åt mig på datorn. Just nu sjunger Ledin, men jag ska nog ladda fler låtar bara jag hinner. Det är enkelt att ha musiken på ett ställe. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.