Fick rökt fisk

Det var en dimmig morgon, som om det var på hösten. Tråkigt, när man hade hoppats på solsken idag, och så blev det mulet väder. Fast nu finns det ett litet hopp om sol, men vi människor kan ingenting åt vädrets makter. 🙂  Idag är jag lite öm i vaden men inte så farligt, och visst har jag återhämtat mig bra, med tanke på att det är lite mer än två veckor sedan operationen. 🙂

En bekant kom och hälsade på mig, av henne fick jag rökt fisk. 🙂 Hon var så snäll att hon rensade fisken åt mej. 🙂 Vi pratade och hade en trevlig stund tillsammans. Min bekant sa att hon trodde aldrig att jag skulle klara mig efter olyckan, då vi pratade om hur jag mådde. 🙂 Jag var tvungen att medge att hur förvånadsvärt bra  har jag återhämtat mig. 🙂

Nu i natt ska jag sova över hos mamma och pappa, när vi är bortbjudna till våra vänner i kväll. 🙂 Ja våra vänner har försökt bjuda oss länge, men det har aldrig passat för oss,  så nu lyckas det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.