En fin kväll

På dagen ringde en vän som frågade, om jag ville ha besök i kväll. Jag svarade ja. att det ville jag. 🙂 För att det var ett tag sedan vi har träffats och hunnit prata ordentligt med varann. Vi hade mycket att prata om. 🙂 Jag berättade om min olycka med benet. Det var trevligt att vara tillsammans. 🙂 Sedan kom mor och far och hälsade på mig, de hade kommit hem från villan, men de skulle bara stanna här till lördagen så åker de igen. Ja, ja så är det med pensionärerna. 🙂 Roligt att se mamma och pappa igen. 🙂

Jag bad mamma sätta plåsterlappar på såren efter stygnen, för att annars skulle jag ha börjat skrapa. Ja det är bara en ful ovana som jag har, att jag skrapar om jag har ett sår. Nu vill jag bara att mina sår läks. 🙂 Det blev också tal om att vi skulle fara i morgon på födelsedagskaffe, min brors flicka fyllde 10 år igår. 🙂

Min vän tyckte att det var roligt att, se hur bra jag hade återhämtat mig. 🙂 Det var en fin kväll som jag hade.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.