En grå och mulen måndag

Det var en rätt så solig morgon vi hade, men som tyvärr förvandlades ganska fort till mulet väder. Ja det blev en grå och mulen måndag, och regnskurar har vi också fått. Mitt ben känns riktigt okej. Några vänner har skickat textmeddelanden på mobilen och frågat hur jag mår. Det värmer ens hjärta då någon kommer ihåg en 🙂 Hade besök också idag, kom lite som en överraskning. 🙂 Ja jag tycker ju om överraskningar, hi hi hi. 🙂

När vi skulle gå till butiken och handla, så lämnade jag rullstolen i vardagsrummet, gick med rullatorn fram till min elrullstol. Körde till butiken och köpte det som jag behövde, vilket kändes bra att själv få komma med till affären. Ofta då man där hemma skriver en inköpslista, kan det hända att man glömmer eller kommer inte på som man skulle kunna behöva. Åtminstone för mig brukar det vara, att i affären märker jag saker som är bra att ha. 🙂 Då vi kom tillbaka från butiken gick jag den samma sträckan, det kändes faktiskt ganska bra i benet. 🙂 Så där var dagens träning att gå. 🙂

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.