Plättar med hallonsylt nam, nam

Efter lunchen gick jag lite för att träna upp mitt ben. Jag gick från tamburen till vardagsrummet och tillbaka till tamburen. Det gick riktigt bra. 🙂 Jag har också märkt att hålla foten i rätt ställning på fotstödet har blivit allt lättare, så det går hela tiden framåt. 🙂 Senare på eftermiddagen kom en bekant och hälsade på mig, hon hade plättar och hallonsylt med sig. Vi drack kaffe och åt plättar med sylt nam, nam. Det var en trevlig pratstund vi hade. 🙂 Vi var nog övertygade att jag hinner återhämta mig tills vi reser till Turkiet i oktober. 🙂

Jag blir bara gladare över, hur mitt ben blir bättre och bättre  för varje dag som går. 🙂 Blånaden bleknar också dag för dag. 🙂 Just nu känner jag mig positiv och ser framåt. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.