Mer rörlighet i foten -:)

Redan igår kväll märkte jag till min glädje, att jag hade fått mer rörlighet i foten. 🙂  Det var lättare att rätta till fotens ställning, nu gör det inte ont längre då jag korrigerar fotställningen. Nu tränar jag på att få foten att hållas i rätt läge, ja det går rätt så bra. Jag är fortfarane lite ovan att behöva så mycket hjälp, och inte kan klara mig själv som jag brukar. 🙂 Känner mig som en invalid, hi hi hi. 🙂 Svåraste är det när man inte kan gå själv på wc, tja nu måste jag bara acceptera det. 🙂

Nu väntar jag på sällskap, min assistent är på väg hit. Det blir lite omväxling för mig, och det behöver jag just nu. 🙂 Ha en fin dag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.