En uppmuntrande eftermiddag

Jag har haft en uppmuntrande eftermiddag, precis det som jag behövde  Min assistent började gräva en dike bakom mina buskar, som vi ska sedan plantera blomlökar i. Det var ganska härligt väder med växlande molnighet, jag satt ute i rullstolen. 🙂 Medan eftermiddagskaffet droppade, ville jag försöka gå lite med rullatorn, hade inte gått sen i tisdags. Jag gick från sovrummet till vardagsrummet, vilade mig en stund  på Tripptrappstolen och sedan tillbaka till sovrummet. Det blev allt som allt ungefär 20 meter. Yes, yes, yes!!!! 🙂 Jag blev mycket glad över att det gick så bra. 🙂

Sedan gick vi till Sunds Trädgård. Där fick jag impulser att köpa två ljusröda eller pink kanadeniska rosor som planterades under matsals fönster. Nu när jag sitter och skriver, utifrån hörs det lite smällande av bomber. I kväll är det nämligen villavslutning eller Veneziad, den firas alltid sista lördagen i augusti. Då har människorna ljuslyktor på sina stränder och skjuter raketer och har det mysigt, traditionen lever främst här uppe i österbotten. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.