Dusch med mera…

Nu gick natten bättre och jag lade alarmklockan på nattduksbordet, att jag inte skulle i misstag trycka på alarmet. För att jag ville ha täcket ordentligt på mig, utan att behöva oroa mig för att alarmet skulle slå på. 🙂 Jag pratade med mammma, sa, att jag glömde igår att berätta om vår bekant kom med biljetterna till Kristina från Duvemåla. Och biljetterna fanns hos mig. Mamma berättade att de hade varit till saftstationen, och låtit laga äppelmust av våra äpplen. 🙂

Jag skrev ett mail åt kvinnan, som kan hjälpa med att starta upp ett företag. Skrev att nu var jag hemma, och var redo för att ta itu med nya saker. Idag har det hänt ganska mycket, bland annat dusch med mera… Jag skulle gå i duschen, och eftersom det var första gången här hemma efter operationen, kom en vårdare till och hjälpte oss. Dels att vi inte visste hur allt skulle fungera, och så har jag lite sämre balans än tidigare. Förflyttningen till och från duschen gick bra, allt gick rätt så smidigt. Vi böt lapparna på stygnen, som såg ganska bra ut. 🙂

På eftermiddagen hade jag fått ett mail från kvinnan, som ville ha en träff den 5.9. Jag blev glad och svarade att det passade bra för mig. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.