Skönt att få vara hemma igen

Denhär dagen hade jag väntat på, då jag skulle få fara hem.  Jag hade tur när jag fick en splitter ny rullator med mig hem. Ja jag hade ganska mycket saker att packa, men en vårdare hjälpte mig med det. Kändes lite konstigt när jag fick ta sjukhuskläderna av mig och sätta på mina egna. Ändå var det en skön känsla. 🙂 Taxin kom efter mig halv ett tiden. När jag kom innanför min dörr, tänkte jag för mig själv ”skönt att få vara hemma igen.”  🙂

Vårdaren for och handlade åt mig, mitt kylskåp var ganska tom eftersom jag inte hemma på över en vecka. 🙂 Sedan drack vi kaffe tillsammans. Jag får träna på att rulla rullstolen här inne hos mig, ja det går rätt så bra fast jag inte har så mycket krafter i mina armar.  Nu har jag fått datorn från mammas eftersom joystickmusen fungerar bättre på den. Min bror var här och installerade en sak så jag fick Internet att fungera. 🙂 Ja jag är nog glad att vara hemma. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.