Jag gick 14 meter

Idag  har jag en bättre dag. Foten är inte mera lika öm och svullen. Läkaren tog en titt på operationssåret  och tyckte att det såg bra ut. 🙂 Dagens framsteg var när jag efter lunchen gick 14 m. som gjorde mig ännu gladare. 🙂 Det ger hopp om att benet  blir bra.

Lite ännu om gårdagen. Samma dag som jag fick veta, att det är möjligt för mig att förtjäna. Skrev jag ett mail åt en människa som kan hjälpa med att bilda ett företag. Jag hade inte kollat mina mail på en vecka, så igår såg jag att männiiskan hade svarat mig och ville bestämma en träff  med mig. 🙂 Då skrev jag och förklarade min situation. Sedan kom det ett svar att hon gör även hembesök, vi kom överens att jag hör av mig sen när jag är hemma. 🙂 Så det börjar hända. 🙂  Min bror var och hälsade på mig på kvällen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.