Hemfärden skuttas fram med en dag

Pappa var med i morse och pratade med läkaren. Allt  var bra, jag måste vara försiktig i sex veckor. 🙂 Skötrskan skulle  ringa hemservice och se hur de får ordnat  med hjälpen. Jag var med fysioterapeuten uppe och gick. Det var ungefär 6 meter som jag kunde gå. Alltid något famsteg, min fot är fortfarande öm.

På förmiddagen kom en bekant och hälsade  på mig. Det var trevligt att  få prata  med någon. Efter lunchen flyttade  vårdarna den ena rumsgrannen till ett annat rum, så nu är vi bara två i  rummet. Sköterskan kom och pratade med mig,. Hon sa  att hemfärden skuttas fram med en dag, hemservice vill ha tid på sig att ordna, all den hjälp ssm jag kommer att  behöva. Själv var jag av samma åskt. 🙂

Pappa tittade en sväng  hos mig, innan han började köra till villan, mamma är ju där.Sedan kom en av mina  ”egna” vårdare och hälsade på mig. Vi gick igenom en del saker som måste beaktas då jag  kommer  hem. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.