Sitter i min lilla vrå

Nu sitter jag i min lilla vrå, draperiet till min granne är  fördraget. Jag ringde före klockan nio åt mina föräldrar, för att inte störa gamla tanter. Det hörs djupa andetag från sängen bredvid mig, jag försöker vara så tyst som det bara går när jag skriver. I kväll var pappa hit en sväng. vi gick ut i korridoren för att kunna sitta och prata i fred. 🙂  Pappa sa att han inte visste när han skulle köra till villan, allt berodde på hur vården ordnas för mig därhemma.

Annars har kvällen gått åt att vara på facebook, nu har jag börjat räkna nätterna tills jag får fara hem. 🙂 Nej, sjukhus är inte ett trevligt ställe att vara på, jag börjar smått vara led på sjukhusmaten. Ibland smakar maten nästan ingenting, jag håller väl på att bli frisk antar jag. Bara två nätter kvar så då får jag komma hem.      

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.