På tisdag får jag komma hem

Jag blir bättre och bättre för varje dag som går, nu behövs det bara en människa som hjälper mig på wc. tidigare var det två som hjälptes åt. I morse fick jag fara i duschen, som kändes skönt. Man försökte lämna bort en smärtstillande medicin men jag fick nog senare ta en tablett. Jag är ännu öm i vristen. Med små steg går det fram 🙂

Pappa var och hälsade på mig, mamma for igår till sin klassträff nära Lojo. På läkarronden sa läkaren att på tisdag får jag komma hem. 🙂 Det känns skönt att få komma hem, nu har jag fått två nya rumsgrannar, båda är ganska mycket äldre än mig. Ena grannen bara sover eller talar för sig själv, och den andra påstår att hon inte trivs i dethär rummet Hmmm…………Hur passar jag in? 🙂 Ja säg det, tur att jag har datorn som jag kan vara på. Och jag har ännu de som kommer och hälsar på mig.

Jag längtar hem ska ni veta. Allt har gått bra och personalen är vänliga.

Ha en bra fortsättning på söndagen 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.