Skön och slapp söndag

Ja nu är det midnatt, men lite om dagen. Jag hade en riktig skön och slapp söndag. Mor och far körde tillbaks till villan, på vägen plockade de närmare fyra liter kantareller. Tror ni att jag  blev lite avundsjuk, då jag fick höra det när jag ringde, hmmm…lite fast det sa jag inte åt dom. 🙂 Faktiskt var det ganska varmt ett tag och solsken, jag passade på att sitta ute på terassen. Därute fick jag vattna en del blommor som var lite torra.

Jag satt en stund i soffan och läste en bok, kände att jag var lugn i mig själv. Kanske det var att nu visste jag att jag kan förverkliga  mig själv, göra något som man vill och tycker om. Den känslan gillade jag. 🙂 Nu ska jag gå och lägga mig, så god natt åt er alla. 🙂 

 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.