Kände att jag hade energi

I morse var det bara att konstatera , jaha ingen tidning nu heller, den kom igår men inte i lördags. Konstigt att det ska strula till sig, även  om det har ringts om problemet. Ja jag fattar ingenting, 🙂 tänkte jag då jag kröp fram till ytterdörren för att hämta tidningen. (På morgnarna innan min kropp och ben har vaknat, är det säkra och bästa sättet att krypa.)  Jag for till vardagsummet, satte på tv och lyssnade på nyheterna. Såg på väderleksstationen som visade två timmar för lite, under semestern hade den börjat gå fel, av någon underlig anledninkg. Jag tog saken på soffan och började försiktigt att peta på den, till min förvåning fick jjag tiden ändrat. För att alla gånger vill inte denhär grejen samarbeta med mig. 🙂

Det var en solig och vindstilla morgon, vi gick ut och väntade på Vipparen. Också idag liksom några morgnar förra veckan fick bilen stanna på gatan utanför mitt jobb, nu var det även stängsel framför det lilla gatuavsnittet före ingången till innergården. Hjälparen i Vipparen, han tog stängslet åt sidan så att jag  kunde köra. Ibland måste man använda sitt sunda förnuft. 🙂

Jag hade både torsdagens och fredagens lappar att laga. Tänkte först att jag lagar torsdagens, det gick som en dans och märkte att jag skulle hinna laga en del av fredagens lappar. Då kände jag att jag hade energi. 🙂 Efter kaffet tog jag mig friheten att bara sitta och ta det lugnt, tills jagvåkte hem. 🙂

Här hemma fick jag börja bekämpa mot löss som hade kommit på miljonbellsen. Vi blandade  lite diskmedel i vattnet och sprutade blomman. Få se om jag lyckas få bort lössen . 🙂 Sedan ringde jag en vän, berättade om mina planer. Hon blev glad över att höra om det, vi har inte träffats sen jag for på semester. 🙂 Sån dag har jag haft idag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.