Lite trädgårdshjälp

Vi for till Sunds Trädgård och köpte nya blommor åt mig.  Trädgården såg lite vild ut efter semestern, penséerna hade blommat färdigt. Jag köpte murgröna till blomlådorna och rosor till en stor kruka. 🙂 Bra att få lite trädgårdshjälp, fast det var mera jobb än väntat. Pappa tog ner växthuset och mamma planterade blommorna, och klippte ner lite gräs som växte på fel ställe. 🙂

Mina nya fiskar mår bra. 🙂 Jag blev hemma hos mig, medan  mamma for till frissan och pappa hade egna ärenden. De tänkte komma tillbaka och fortsätta med trädgården. Ingen tidning hade kommit idag fick jag höra av vårdaren, då vi pratade en stund.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.