Köpte nya fiskar till akvaviet

Eftersom jag inte visste ännu igår, hur helgens program skulle se ut. Så hade jag inte tagit med mig alla saker.  Kom vi överens med mamma att vi åker, idag en sväng till mig och hämtar biljetterna till morgonkvällens Thomas Ledin konsert.  Och jag hade kommit överens med assistenten idag, att hon hämtar mig från mina föräldrar. Jag kom på att jag kunde fara till djuraffären och köpa nya fiskar till akvariet. Jag har ju kanske sammanlagt tio fiskar, som två är över sju år, en del har inte levt så länge. Jag tänkte att det skulle vara lite trevligt att få lite mera liv i akvariet. 🙂

Vi fick bilen parkerad nära djuraffären, jag kunde gå in i affären som är i två våningar. Nu fick vi veta att de hade flyttat fiskarna till nedre våningen,, dit fanns trappor som var inte riktigt tänkt för mig, blev lite snopen. Expediten visade med sin telefon bilder på fiskar som fanns i butiken, och det var ju snällt av honom. 🙂 Det blev röda och svarta fiskar, kom inte och fråga mig vad fiskarna heter, för att jag är dålig på fisknamn. 🙂 Sedan körde vi hem till mig. Vi hällde bort ganska  mycket vatten innan vi satte fiskarna i akvariet. Dels för att affären lägger alltid mycket vatten i påsen då de små liven säljs, och så vet man inte vad för slags bakterier vattnet innehåller, det kan ju också komma sjukdomar med från butiken. Så nu simmar fiskarna i sitt nya hem, och akvariet såg färggrannare ut.

På eftermiddagen hade vi problem med dataservern, som min bror kom och såg på. Jag berättade om min goda nyhet som  jag fick från FPA . 🙂 Vi sa att nu var det bara att hitta på ett namn åt mitt företag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.