Det blev ett ja!!

Gårdagskvällen var jag med familjen,jag stannade över natten hos mina föräldrar eftersom vi hade tid på Folkpensionanstalten idag på morgonen. Transprten till och från jobbbet skulle ha blivit lite väl invcklat så jag tog en ledig dag. Det var härligt att träffa min brors familj, vi har inte träffats på sex veckor. 🙂 Barnen hade vuxit en hel del under sommaren. 🙂 Vi åt kräftor och grillad kyckling, ja det var en mysig kväll som vi hade tillsammans. 🙂

Idag klockan 10.00 hade jag tid på FPA, mamma och pappa kom med mig dit. Vi förklarade mitt ärende on bloggförtjäningen, 🙂 och sa att jag ville kontrollera hur mycket jag får förtjäna utan att förlora mitt stöd. Det visade sig att vara en ganska hög summa man får förtjäna. 🙂 Ja till en början är det att se hur verksamheten börjar rulla. Så det blev ett ja!! Nu känner jag mig verkligen glad och tänkte faktiskt bilda ett företag 🙂 Min framtid ser ljus ut. 🙂

När vi en gång var i stan, gick vi till torget, handlade grönsaker och fisk. 🙂

Ha en skön fredag! 🙂

🙂 Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.