Passade på att rengöra akvariet

Jag satt igår kväll och chattade på facebook med killen, som gav lite tips då jag går och pratar med Folkpensionanstalten. Det  blev en ganska lång diskussion som vi hade. Kilen sa att jag skulle kunna registrera ett företag, och gav mig olika länkadresser till olika ställen. Jag var tacksam och  tog emot. 🙂 Sedan sa han att han ser framför sig mig som en företagare. 🙂 Jag svarade, att själv vågade jag inte tro ännu på det. 🙂  Men kanske………? 🙂

 Nu idag fick jag två tidningar, som jag läste i sängen i lugn och ro. Vädret var lika grå och trist son igår. Situationen utanför jobbet var ganska intressant måste jag medge, för att lyftkranen var just mitt i farleden dit bilen brukar köra in på innergården. Jag kunde nätt och jämt köra mellan ytterväggen och märket som var bredvid lyftkranen. Var tvuugen att ta en bild av det. 🙂

Pappa kom för att hämta mig till dem, men eftersom jag hade tänkt värma en pizza i ugnen, före jag skulle fara dit. Vi kom överens att han skullle komma tillbaka om en timme eller så. Jag skulle just börja äta, ringer pappa och frågade om  vi kunde göra att jag tar ut mina papper i morgon. Då kommer min brors familj dit också. Jag svarade, ja det går nog bra. 🙂

 Ni undrar säkert hur mina fiskar mår, ja de mår bra, har bara inte hunnit skriva om dem.  🙂  Jag har som sagt lite för många saker i min lilla hjärna just nu. 🙂 Nu när jag fick lite extra tid, så passade vi med vårdaren på att rengöra akvariet. Vi damsög och rengjorde sanden, sedan satte vi en skötande medel i vattnet som gör vattnet lite klarare. Det känns skönt att jag hann göra det  i kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.