Regnigt och ruskigt

Två morgnar har jag känt mig ovanligt pigg. 🙂 Märkte snabbt att tidningen hade uteblivit också idag, kom i söndags efter uppehållet men inte igår. Vid frukosten pratade vi bland annat om mina planer och när jag ska gå och prata med Folkpensionansttalten. Det finns många funderinngar på det området, känns bra att få tala med någon. ”Projeket” känns ganska stort för mig. 🙂 

Strax innan jag for med Vipparen började det att ösregna och regnet smattrade hårt på fönsterrutorna. Hela dagen har det varit regngt och ruskigt väder. Jättetråkigt!! Arbetsdagen kändes rätt så hyfsat. Vädret har varit ett av dagens samtalsämnen, alla börjar bli trött på regnet.

Då jag kom hem sa min vårdare, att hom hade ringt till tidningen, där hade man lovat att jag skulle börja få min dagstidning från och med i morgon. Mamma ringde och frågade mig om jag behövde printa ut mina papper idag. Jag svarade nej, bara jag gör det före fredag. Vi kom överens att göra det i morgon, då jag hade jumppa idag. Ja det var första jumppa efter semestern, gick helt okej. Berättade lite om sommaren och rehabilteringen i Kankaanpää.

 En av killarna som jag skrev ett meddelande igår åt, svarade mig på eftermiddagen. Han bad mig att kolla upp en del saker, så jag inte går miste om något stöd som jag får.

I sommar har det ju inte varit terassväder alls, vem vill sitta ute när det regnar och blåser. Nu efter maten tog jag in de pelargoner som jag själv har drivit upp, lika bra kan jag njuta av blommorna  härinne än att låta dom stå i ensamheten. Pelargonerna har mycket med knoppar; snart skulle jag  ändå ha fått laga mer plats för blommorna, eftersom hyllan började bli för trång. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.