Hittade information om bloggförtjäningen

 Efter att ha surfat ytterligare en stund på Internet, så hittade jag information om bloggförtjäningen. 🙂 Det var bra förklarat om det på google AdSense, jag sparade sidan på favoriter för att minnas adressen. 🙂 Fötjäningen beror på hur många annonser man har på sin bloggsida. Jag hittade kanske några sidor som jag gjorde likadant med. 🙂  Nn kvarstod ett litet problem, hur skulle få det utskrivet, hade tänkt ta det med mig, när jag går och talar med Folkpensionanstalten. Min printer fungerar fortfarande inte vilket gör situationen  krångligare.

Jag pratade med pappa, berättade för honom att jag hade hittat något om bloggförtjäningen. Det kom ju på tal om mitt problem, vi kom överens att jag far i morgon kväll till dom och printar ut det. Nu händer det saker och ting ser ni, jag vet inte vart det bär iväg med mig. Själv känner jag mig  både lite spänd och glad. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.