Ett steg närmare

Dagen var bra, fast det var första arbetsdagen efter semestern. 🙂 På jobbet tog vi en mjuk start med morgonkaffe, vi satt och pratade lite om sommaren. 🙂 Det var torsdagens arbete som  jag hade att laga, allt gick bra men jag hann inte gör allt. Nåja, i morgon är det ju en ny dag.

På eftermiddagen pratade jag med mamna, som hade varit till Folkpensionanstalten och fick en tid åt mig på fredag. Så nu är jag ett steg närmare med ”projekt.” 🙂 Jag skrev ett meddelande åt två killkompisar, som vet mer om affärsvärlden än vad jag gör. Frågade om det var saker som skulle vara bra att veta, när jag går och prata på fredag. Något svar har jag inte fått ännu. Själv har jag försökt surfa på nätet, för att få lite information om bloggförtjäningen.

Annars har kvällen gått åt lite vardagssysslor, var och handlade mat, kylskåpet var ganska tom efter sommaren. Löste ett problem med webbtv genom några mail. Så har dagen gått för min del. 🙂
Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.