Hemma :-)

Ja nu är jag hemma i Jakobstad igen efter sex sköna veckor. 🙂 På förmiddagen lagade mina föräldrar villan i ordning för att kunna lämnas för en vecka eller så, mor och fa kommer ju att ännu ett tag ute på villan. De var ju tvungna att komma hem med mig, som måste börja jobba. 🙂

Resan hem gick bra, några korta stopp och en matpaus på vägen. Till ett av stoppen hörde svampplockning, det var ganska  mycket kantarell som mamma hittade. 🙂 Lite regn fick vi ett tag på vägen, annars var väglaget bra. 🙂

Här hemma  hos mig var allt bra, därute hade blommorna börjat blomma. 🙂 Vårdaren kom och hjälpte mig att packa upp mina saker. Sedan gick hon och hanldade åt mej, det som jag behövde ha till kvällsmålet och frukosten i morgon bitti. 🙂 Det känns skönt att vara hemma igen. 🙂  I bakgrunden har jag på OS, som jag inte har följt med så aktivt, men nu har jag tv:n på. Finländarna har ju inte klarat sig något vidare, så det har minskat mitt intresse för hela Olympiska Spelen.

 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.