Kommer hem till Jakobstad i morgon

Vi hade faktiskt tur med vädret på gårdagens EliJazz. Då vi åkte i väg småttregnade och vi hade utrustat oss med engångs regnrockar och jackor, plus ett paraply hade vi tagit med. På själva stället var det förberett att man skulle vara ute, ja de flesta människor har väl blivit vid dethär laget blivit van med sommarens väder. I ett skede när vi satt och åt kom det några regndroppar, så småningom började vädret att klarna upp som höll resten av kvällen. Jazzmusiken var fantastiskt och vi tyckte mycket om den. 🙂

Idag har vi haft en härlig sommardag, vi har bara varit här på villan och njutit. 🙂 Mamma och pappa var ute med kanoterna och paddlade, jag körde med elrullstolen omkring på gården. Samtidigt som jag körde, funderade jag på sommaren och min semester. Ja det har varit skön och välbbehövlig, fått fundera ut vad jag vill göra i framtiden. Nu känner jag mig redo för nya utmaningar.  🙂 Ändå känns det som om tiden har gått för fort. 🙂

 Vi förde lite av vårt eget sallad och en sqwash åt min moster, satt och pratade en stund hos dom. Det blev lite på tal om mina planer. 🙂 Sedan skickade jag några meddelande åt mina vänner, att jag kommer hem till Jakobstad i morgon. Visst känns det lite vemodigt att semestern är slut och man är tvungen att fara från villan, men allt har sin tid. 🙂 Här packas det smått inför morgondagens hemfärd, elrullstolen körs på  släpkärran. I kväll blir det bastu, jag får njuta än en gång av villabastu. 🙂

 

🙂 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.